Dermatude
anti-aging

Dermatude

 


Wat is dermatude?

 

Dermatude is het merk achter de unieke, innovatieve Meta Therapy. Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy en combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel in 1 uniek concept. Dit is bovendien 100% natuurlijk! Meta Therapy ‘The Facelift Alternative’ is de oplossing voor mensen die meer willen dan huidverzorging, maar nog niet toe zijn aan medische ingrepen zoals botulinetoxine en fillers. Dermatude Meta Therapy is een behandeling die door huidexperten mag worden uitgevoerd met resultaten op het niveau van plastische chirurgie. Huidveroudering wordt op een natuurlijke manier tegengegaan, volledig veilig en zonder risico’s.

 


Wat doet deze behandeling?

 

Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer geconcentreerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben. Meta therapy wordt meestal toegepast in kuur van minimum 6 behandelingen.

 


Wat mag u verwachten?

 

Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt met Meta Therapy opnieuw geactiveerd. De biologische klok wordt op een 100 % natuurlijke manier teruggedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

+32 (0) 478 924 508

Klapstraat 4

9810 Nazareth

 

Maak een afspraak bij Huis Fraai voor jouw behandeling op één van onderstaande momenten.

Maandag : gesloten

Dinsdag: 09:30 tot 21:00

Woensdag: 09:30 tot 18:00


Donderdag: 09:30 tot 20:00

Vrijdag : 09:00 tot 14:00

Zaterdag: 09:00 tot 14:00