Renophase Peeling
anti-aging

Renophase Peeling


Laboratoires Renophase ontwikkelt al meer dan 20 jaar geavanceerde huidverzorgingsproducten. Hun technologie is gebaseerd op 2 onafscheidbare peilers namelijk celvernieuwing en verdraagzaamheid op de huid.


Wat is een peeling (huidstimulatie) ?


Een peeling is een vorm van exfoliatie van de huid. Het doel is om de huidkwaliteit te verbeteren door celvernieuwing te stimuleren. De Renophase peelings zijn geschikt voor alle huidtypes, zowel de gemengde als de zeer gevoelige huid. U kan wel een tintelend gevoel ervaren. 

Conclusie: U krijgt een gestimuleerde huid, een stralende teint, maar vooral een gezonde huid!

Met Renophase behandelen we oa. rimpels , vlekken , verwijde porien , dehydratatie , dofheid , verslapte huid , menopauzale huid , spanningsverlies , littekens , acné , ...


Voorbereiding


Na een intakegesprek ga je thuis de huid eerst voorbereiden met een aantal producten. Met deze producten start je al de behandeling. Deze gaan de doorlaatbaarheid van de huid stimuleren en al zorgen voor een eerste opfrissing. Door de combinatie van behandelingen in de praktijk en het gebruik van de producten thuis, behalen we de beste resultaten!


Nazorg


Na een peeling kan er lichte roodheid optreden, en na enkele dagen kan je een ‘trekkend gevoel’ ervaren. Belangrijk is om een herstellende crème, zoals de Crème L van Renophase te gebruiken de opeenvolgende dagen. Stimulerende producten zoals de Renewpeel Gel Nettoyant, Renewpeel Crème 10 of 20 en Renewpeel Masque is af te raden de eerste dagen na een behandeling. Gebruik ook altijd zonnebescherming met SPF 50 wanneer je buiten komt, ook in de schaduw dien je om de 2u opnieuw zonnebescherming te gebruiken na je behandeling.


+32 (0) 478 924 508

Klapstraat 4

9810 Nazareth

 

Maak een afspraak bij Huis Fraai voor jouw behandeling op één van onderstaande momenten.

Maandag : gesloten

Dinsdag: 09:30 tot 21:00

Woensdag: 09:30 tot 18:00


Donderdag: 09:30 tot 20:00

Vrijdag : 09:00 tot 14:00

Zaterdag: 09:00 tot 14:00